Bashkëpunëtorët për Menaxhim dhe Zhvillim

Është kompani konsulente me mbi 14 vite pervojë, e njohur si udhëheqëse në industrinë e konsulencës dhe ngritjen e kapaciteteve në Kosovë. Me 35 bashkëpunëtorët e saj me orar të plotë dhe me më shumë se 30 ekspertë të jashtëm, MDA ka menaxhuar mbi 200 projekte në Kosovë.

Ekipi ynë i ekspertëve përbëhet prej profesionistëve në fusha të ndryshme, përfshirë:

  • Ngritjen e kapaciteteve,
  • Zhvillimin regjional,
  • Marrëdhëniet me publikun dhe komunikimin,
  • Zhvillimin ekonomik dhe
  • Zhvillimin social.

Dy konsulentë të MDA’së janë të çertifikuar si anëtarë të Fondacionit Evropian për Menaxhim të Kualitetit.