Fushata Promovuese

­

Perspektiva e BE-së në Kosovë

, , , ,

Projekti synon që të zgjërojë vetëdijësimin e qytetarëve të Kosovës për perspektiven Evropiane të shtetit të Kosovës, në lidhje me mundësitë dhe sfidat e përfshira në pregatitjen për dhe ndjekjen e Integrimit Evropian.

Fushatë vetëdijësuese për Procesin e Liberalizimit të Vizave – Ministria e Integrimit Evropian

, , , ,

Fushatë vetëdijësuese për Migrimin jo të rregullt, pjesë e procesit të liberalizimit të vizave. Fushata ka përfshirë prodhimin e TV dhe radio reklamave, dizajnimin dhe printimin e materialeve promovuese, organizimin e takimeve informative, mirmbajtja e uebfaqes dhe medieve sociale si dhe organizimi i turnout me autobus në 40 lokacione nëpër Kosovë.

Java e Evropës 2014 – Zyra e BE-së në Kosovë

, , ,

Zyra e BE-së në Kosovë, nga data 7 maj deri më datën 10 maj 2014, organizoi javën tradicionale të aktiviteteve për të festuar 9 Majin – Ditën e Evropës. Programi i menaxhuar nga Zyra e BE-së në Kosovë është shënuar me aktivitete kulturore, duke përfshirë mbrëmje artistike, ekspozita dhe shfaqje, shfaqjen e filmave dokumentarë, seminarin […]

Fushata Informuese Për Zgjedhjet 2014

, ,

MDA (CDA) ka dizajnuar, menaxhuar dhe implementuar fushatën vetëdijësuese për informimin e publikut rreth zgjedhjeve të parakohëshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës të mbajtur me 08 qershor 2014.