Divizonet

MDA është kompani konsulente me mbi 20 vite përvojë, e njohur si udhëheqëse në industrinë e konsulencës dhe ngritjen e kapaciteteve në Kosovë.
Me 26 bashkëpunëtorët e saj me orar të plotë dhe me më shumë se 150 ekspertë të jashtëm, MDA ka menaxhuar mbi 300 projekte në Kosovë e Shqipëri.

ZHVILLIMI I SEKTORIT PRIVAT

MENAXHIMI I FINANCAVE PUBLIKE

DECENTRALIZIMI I SHËRBIMEVE SOCIALE

SHËRBIME TË KOMUNIKIMIT

REFORMA E ADMINISTRATËS PUBLIKE

KRIJIMI I VENDEVE TË PUNËS DHE NGRITJA E SHKATHTËSIVE PËR PUNËSIM

Lajmet e fundit

Më shumë lajme…

Disa nga klientët dhe organizatat me të cilët kemi bashkëpunuar

Fushatat e fundit të marketingut

Shfaq më shumë…