taulant.fondaj

­

About Taulant Fondaj

This author has not yet filled in any details.
So far Taulant Fondaj has created 7 blog entries.

Me krenari ju njoftojmë se MDA-ja dhe Delegacioni i BE-së në Tiranë kanë vendosur ta zgjasin bashkëpunimin mes tyre.

Me krenari ju njoftojmë se MDA-ja dhe Delegacioni i BE-së në Tiranë kanë vendosur ta zgjasin bashkëpunimin mes tyre. MDA-ja e filloi zbatimin e projektit Shtëpia e Evropës në janar 2018 duke synuar rritjen e nivelit të informimit dhe vetëdijesimit publik të popullatës shqiptare rreth Bashkimit Evropian dhe politikave e programeve të tij, rreth ndikimit […]

MDA ka filluar zbatimin e projektit të financuar nga programi i GIZ -Qendra gjermane e informacionit për migracion, arsim dhe karrierë (DIMAK)

MDA ka filluar zbatimin e projektit të financuar nga programi i GIZ -Qendra gjermane e informacionit për migracion, arsim dhe karrierë (DIMAK), i cili ka për qëllim ngritjen e kapaciteteve të stafit të Agjensionit të Punësimit dhe Zyreve për Punësim, rreth përdorimit të manualeve për migracion me qëllim të punësimit në pesë shtete të BE-së. […]

Historitë e Pathëna – konkurset kombëtare të organizuara nga UNICEF në Shqipëri dhe MDA për fotografinë dhe historinë e shkurtër më të mirë

UNICEF Albania ka shpallur 2 konkurse: konkursin e fotografisë dhe konkursin e shkrimit të shkurtër për të gjithë shqiptarët që jetojnë brenda dhe jashtë vendit, me titull “Histori të pathëna”, duke u përqëndruar në ndërgjegjësimin mbi trafikimin e qenieve njerëzore. Të dy konkurset janë të hapur vetëm për persona jo profesionistë.

Për më shumë informacion […]

UNICEF dhe MDA fillojnë fushatën e drejtpërdrejtë dhe në terren të ndërgjegjësimit dhe informimit mbi trafikimin e qënieve njerëzore në Dibër, Shkodër, Kukës dhe Tiranë

23 Dhejtor

“Martesa në moshë të hershme nuk është trafikim. Vajzat martohen me shkesi në qytetin tonë me burra më të mëdhenj në moshë me të cilat familja ka rënë dakord. Unë sot u çudita kur mësova se kjo formë martese quhet trafikim” shprehet K.K, nxënëse në shkollën e mesme të Peshkopisë.

UNICEF […]

Vacancy Announcement – Head of Project Development Division

1. Position
:  Head of Project Development Division   – 

Deadline – 04.12.2020

Place of Performance
: Prishtina

Contract Duration
: 1 Year, with possibility of extension

Starting Date
: ASAP, maximum 7 days

 

GENERAL FUNCTIONS

Duties and Responsibilities:  

• Responsible for oversight of the timely delivery of final project proposals from unit members
• Delegate workflow to unit members and ensure timely delivery of all proposals
• […]