taulant.fondaj

­

About Taulant Fondaj

This author has not yet filled in any details.
So far Taulant Fondaj has created 12 blog entries.

Mekanizmat raportues nxitës për të rinjtë në denoncimin e rasteve të trafikimit

16 Prill 2021

Mbi 400 të rinj, pjesë e shkollave nëntëvjeçare dhe të mesme në zonat e Fushë-Arrëzit dhe Matit, kanë qenë pjesë e fushatës së vazhdueshme të ndërgjegjësimit kundër trafikimit të qenieve njerëzore të ndërrmarrë nga UNICEF – Albania në bashkëpunim me Management and Development Associates (MDA).

Psikologët në këto shkolla kanë veçuar rëndësinë e […]

By |June 10th, 2021|Uncategorized|Comments Off on Mekanizmat raportues nxitës për të rinjtë në denoncimin e rasteve të trafikimit

Reporting mechanisms, drivers for youth to denounce human trafficking 16 April

More than 400 young people from the secondary schools in the areas of Fushe-Arrez and Mat participated in the ongoing awareness raising campaign on the trafficking of human beings, undertaken by UNICEF Albania in cooperation with Management and Development Associates (MDA).

School psychologists emphasised the importance of the campaign meetings for their students, so that they […]

By |June 10th, 2021|News|Comments Off on Reporting mechanisms, drivers for youth to denounce human trafficking 16 April

The Untold Stories, nationwide competitions held by UNICEF Albania and MDA for best photography and best short story

UNICEF Albania is launching two competitions: A photography competition and a short story competition, both focusing on awareness of human trafficking. The two competitions titled “Untold Stories” are open to all Albanians, whether they live in the country or abroad, and focus on informing and empowering the public with regard to human trafficking. The competitions […]

By |February 23rd, 2021|News|Comments Off on The Untold Stories, nationwide competitions held by UNICEF Albania and MDA for best photography and best short story

UNICEF and MDA Launch direct and field awareness campaign on Human Trafficking in Dibër, Shkodër, Kukës and Tiranë

23 December 2020

“Early marriage is not trafficking. In our town, girls enter arranged marriages with older men, based upon family matchmaking agreements. Today, I was surprised to learn that this form of marriage is called trafficking,” says K.K., a high school student in Peshkopi.

UNICEF Albania has launched an awareness and information campaign against human […]

By |February 4th, 2021|News|Comments Off on UNICEF and MDA Launch direct and field awareness campaign on Human Trafficking in Dibër, Shkodër, Kukës and Tiranë