#StopHumantrafficking #EndHumanTrafficking #unicefalbania

Spot sensibilizues dhe informues mbi trafikimin e qenieve njerëzore janë krijuar në bashkëpunim të MDA dhe Unicef Albania.
Shërbimet mbështetëse që ofrohen për të mbijetuarit e traifikimit mundësojnë një process riintegrimi ekonomik dhe këshillim psiko-social si dhe përfshirjen e tyre në rrjedhën normale të jetës.

Keto spote sensibilizuese dhe informuese janë prodhuar dhe transmetohen në kuadër të programit “Transformimi i Përgjigjes Kombëtare ndaj Trafikimit të Qënieve Njerëzore në dhe nga Shqipëria” i cili mbështetet nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar British Embassy Tirana dhe zbatohet nga UNICEF Albania.

Disa nga punimet e publikuara deri me tash janë:

01. Covid 19
02. Puna e femijeve
03. Sherbimet mbeshtetese
04. Burrat dhe djemt mund te trafikohen
05. Martesat e hershme
06. Stigma rreth viktimave te trafikimit

Këtu e gjeni playlisten e Videove spoteve: Kliko këtu!