MDA beson në partneritet me biznese në mënyrë që të arrihen suksese dhe të bëhët tejkalimi i pritjeve të konsumatorit.

MDA ka krijuar partneritet me kompanitë e mëposhtme:

Kompanitë Konsulente Ndërkombëtare

 • American Councils, SHBA
 • Archidata, Itali
 • ATC, Denimarkë
 • B&S Europe, Belgjikë
 • Booz Allen Hamilton, SHBA
 • Chemonics International, SHBA
 • Coffey International Development, UK
 • Consulting and Management, Sllovaki
 • DAI Europe, UK
 • DAI, SHBA
 • Development Dynamics, UK
 • East West Consulting, Belgjikë
 • ECO, Belgjikë
 • ECORYS, Holandë
 • Enterprise, UK
 • ESV, Suedi
 • Eurecna S.P.A., Itali
 • Euromed, Belgjikë
 • European Profiles, Greqi
 • Formaper, Itali
 • Grant Thomton, UK
 • Hifab International AB, Suedi
 • Human Dynamics, Austri
 • Hydro-R&D International, Belgjikë
 • Hypodomi Consulting, Greqi
 • IFOA, Itali
 • Int’l Management & Dev, Sllovaki
 • Int’l. Network of M&A Partners, Republika e Çekisë
 • Intracom, Greqi
 • IPSA Institute Sarajevo, Bosnia dhe Hercegovina
 • Jacobs and Associates, SHBA
 • Nathan Associates, SHBA
 • PDP Australia, Australi
 • PKF, UK
 • Pohl Consulting & Associates, Gjermani
 • Pristop, Slloveni
 • Project Management Limited, Irlandë
 • RINA, Itali
 • SFERE, Francë
 • SGS, Zvicër
 • SIPU, Suedi
 • SPARK, Holandë
 • Squire, Sanders & Dempsey, UK
 • Squire, Sanders and Dempsey, UK
 • Tipik Communication Agency, Belgjikë
 • Tribal Helm, Irlandë

Kompanitë Konsulente Kosovare

 • Advertising Studio D-Line, Kosovë
 • BSCK, Kosovë
 • Cacttus, Kosovë
 • Entermedia, Kosovë
 • KCSG, Kosovë
 • Ogilvy, Kosovë
 • Prishtina Film, Kosovë
 • Viprint, Kosovë

Për të bashkëpunuar me ekipin e MDA-së në projektet e tanishme apo të ardhshme, na kontaktonini në [email protected].